:
CAPTCHA Image
B.s.møller
22/11-2017
Desværre blev Sønderborg Marineforening ikke repræsenteret i det nye byråd, men det skyldtes måske nok at vi ikke fik opstillede! Vores program :billigere øl, prisreduktion på ringriderpølser samt udfasning af citronvand samt ret til at flage med splitflag ellers er godtnok. Håber at de indvalgte vil repræsentere os og tilgode se os, som de rare pensionister vi er. Ps: vidste I forøvrigt, at den hellige jomfru i sin tid ønskede at lade Jesus føde på Als? Det kunne ikke lade sig gøre, idet man ikke kunne finde 3 vise mænd!
01/11-2017
Fra vinderen af hovedgevinsten ved årets sidste Banko skal der lyde en stor tak for den flotte præmie og alle de andre gevinster. Alle kunne høre opråberens militæriske klare stemme og alle kunne lide Lilians valg af gevinster, jo, det var en rigtig god aften blandt gode venner
Larsen
26/10-2017
We are receiving some requests here in the guestbook, but unfortunately we can not read the text and need to delete them - unfortunately.
28/09-2017
Hjerteligt til lykke med fødselsdagen til havfruen, Lillian, der gæst- frit inviterer til brød i marineforeningens nyistandsatte hus. Også tak til samme for hendes store indsats vedrørende forplejning til arbejdsgængene i huset. En fornøjelse at gi' en hånd med, når belønningen er en lækker frokost, kafe m.v
24/09-2017
Så er Aabenraaturen gennemført med en snes folk, desværre med to afbud pga sygdom. Turen gik først til Aabenraa museum. Interessant at se byens søfart gennem tiderne. Dernæst en hyggetur til Aabenraa Marineforening, der dels ligger skønt placeret, dels er bemandet af nogle særdeles hyggelige og gæstfrie mænner. Smørrebrød, snap og øl lød menuen på og det var fint. Godt at det var en tur med kvinder! Hvordan skulle vi ellers få bilerne lovligt med hjem?
BjarneMøller
12/08-2017
Min bemærkning af 6. august var selvfølgelig henledt på de besynderlige indlæg vi så tidligere, og som nu er fjernet og ikke på dit, kære Poul Erik!!
06/08-2017
......man gik nok for tidligt ud af skolen!!!, hvis man skal forstå nedenstående. Det er måske russerne, der prøver at hacke os!
04/08-2017
Trods den heftige regn var besøget ombord på Kongeskibet en fantastisk oplevelse. Man følte sig en lille smule kongelig. Tak til Marineforeningen, som gjorde det muligt
Larsen
27/07-2017
EN STOR TAK TIL MARGUS. Jeg vil godt takke vores medlem Marcus for en fantastisk tur på havet i hans skonnert. Lækkert forberedt med kaffe og ostemadder da vi ankom 1000 ved kajplads 544. Vi kom godt af sted efter en Doktor Nielsen og havde nogle fantastiske timer på et roligt hav. John Schmidt ved roret forløb uden problemer, værre var det da vi skule lægge til og fortøje. Her viste det sig tydeligt at vores maritime færdigheder kunne være bedre, ja, betydelig bedre.. Eller det havde vi ikke helt styr på - er vel den rette formulering. Vi kom da på plads ved kajen og Eigil fik tryllet i kabyssen og vi kunne sætte os til bords. Vi afsluttede en rigtig god tur på terrassen ved Marinestuen. Endnu en super dag i Marineforeningens Afdeling 70 var til ende.
07/07-2017
Rygter om en udflugtstur til Laboe! Lyder spændende, men det skulle iflg rygterne være en sommertur. 2017 eller.....? Vi er nok mange, som er pensionister, men aktive pensionister. Vi får brug for lidt varsel. Nogle skal måske bytte vagt mv. Men tak til dem, der måske arbejder på sagen
[ 1-10 ] 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 >>