:
CAPTCHA Image
24/09-2017
Så er Aabenraaturen gennemført med en snes folk, desværre med to afbud pga sygdom. Turen gik først til Aabenraa museum. Interessant at se byens søfart gennem tiderne. Dernæst en hyggetur til Aabenraa Marineforening, der dels ligger skønt placeret, dels er bemandet af nogle særdeles hyggelige og gæstfrie mænner. Smørrebrød, snap og øl lød menuen på og det var fint. Godt at det var en tur med kvinder! Hvordan skulle vi ellers få bilerne lovligt med hjem?
BjarneMøller
12/08-2017
Min bemærkning af 6. august var selvfølgelig henledt på de besynderlige indlæg vi så tidligere, og som nu er fjernet og ikke på dit, kære Poul Erik!!
06/08-2017
......man gik nok for tidligt ud af skolen!!!, hvis man skal forstå nedenstående. Det er måske russerne, der prøver at hacke os!
04/08-2017
Trods den heftige regn var besøget ombord på Kongeskibet en fantastisk oplevelse. Man følte sig en lille smule kongelig. Tak til Marineforeningen, som gjorde det muligt
Larsen
27/07-2017
EN STOR TAK TIL MARGUS. Jeg vil godt takke vores medlem Marcus for en fantastisk tur på havet i hans skonnert. Lækkert forberedt med kaffe og ostemadder da vi ankom 1000 ved kajplads 544. Vi kom godt af sted efter en Doktor Nielsen og havde nogle fantastiske timer på et roligt hav. John Schmidt ved roret forløb uden problemer, værre var det da vi skule lægge til og fortøje. Her viste det sig tydeligt at vores maritime færdigheder kunne være bedre, ja, betydelig bedre.. Eller det havde vi ikke helt styr på - er vel den rette formulering. Vi kom da på plads ved kajen og Eigil fik tryllet i kabyssen og vi kunne sætte os til bords. Vi afsluttede en rigtig god tur på terrassen ved Marinestuen. Endnu en super dag i Marineforeningens Afdeling 70 var til ende.
07/07-2017
Rygter om en udflugtstur til Laboe! Lyder spændende, men det skulle iflg rygterne være en sommertur. 2017 eller.....? Vi er nok mange, som er pensionister, men aktive pensionister. Vi får brug for lidt varsel. Nogle skal måske bytte vagt mv. Men tak til dem, der måske arbejder på sagen
Per Busch Givskov
17/05-2017
Mojn Sønderborg Marineforening. Tak for lån af lokaler og mandskab i forbindelse med BUI motions årlige tur til Intersport. Det er en kæmpe fornøjelse at mødes hos jer til en øl og en pølse bagefter. Tak til Jan Marcussen for at arrangere dette. Håber vi ses til næste år. Med venlig hilsen Per Busch Givskov Formand BUI motion
Bjarne Skjold Møller
30/04-2017
Den 31.3.17 ca redt 100 år siden ar Danmark solgte Dansk Vestindien for 25 millioner dollars! Dette blev fejret ved transferday, hvor vores statsminister var til stede. Det samme var undertegnede og hustru. Undertegnede tillod sig at iføre sig Marineforeningens t-shirt og lade sig fotografere foran fort Christianssted, Sct. Croix. En speciel stemning, da en politimand fra rejseselskabet fik lov at tage Dannebrog ned, mens en amerikansk soldat hejste Stars and stribes. Iøvrigt fandt undertegnede en gravsten med en mand fra Augustenborg, som nåede helt til tops på øerne i 1800 tallet. Pudsigt. Skoleskibet Danmark lå i Charlotte Amalie, Sct. Thomas. Dette besøgte vi. Desværre var flådens to yawls, Svanen og Thyra, afsejlet.
Ole Nansen Poulsen
03/04-2017
Halløj, som nyt medlem, må jeg sige at det er nogen gode tiltag, som "kabyssen" arrangerer og det er knageme hyggeligt at være med. Ses /Ole
Ole Nansen Poulsen