23/06-2018
En god tur til Laboe er overstået. Indledt med en fin sejltur på Kielfjorden, hvor der iøvrigt var Kielerwoche. U-båden og Laboe-tårnet besøgt og derpå spisning på rest Admiral Speer, hvor en stegt fladfisk kom til at svømme i rette element, idet den efter placering på en tallerken blev sat på et bord under parasollerne. En styrtregn afslørede at parasollerne ikke var vandtætte!, hvorfor vore tallerkener blev fyldt af vand. Mere eller mindre våde fortsatte vi turen til ubådsmindesmærket på vej ind til Kiel. Vel hjemme sidst på eftermidagen kunne vi gøre status over turen, der blev betegnet som god. Vi var enige om at en ubåd i krigstid ikke kunne være et spændende sted at gøre tjeneste.
Christian Forum Møller
13/06-2018
FOR INFO Meddelelse fra Projekt og Anlæg, Sønderborg Kommune: "Verdens Ende i Sønderborg spærres i forbindelse med Firmakaproning Lørdag den 01.september kl.09.00 til 23.59" mvh Christian
05/05-2018
Et af vore medlemmer, Leif Larsen, fik 4. Maj hjemmeværnets fortjenstmedalje overrakt i Gram. Han har fået den for sit store arbejdei hjemmecærn samt ifb sit arbejde for de militære traditioner i Sønderjylland. Et arbejde marineforeningen også i al beskedenhed deltager i, idet vi jævnligt stiller med flager når der er mindehøjtidligheder i vores område. Endnu en gang til lykke. Obs: der er altid plads til flere deltagere ifb.med de respektive kransenedlæggelsef med videre. Oftest er der interessante foredrag skyllet ned med kaffe og kage! I kan tit køre med os flagfolk, der hver gang lægger bil, diesel og tid til.
20/04-2018
Endnu en 18.april er overstået på vellykketvis. Kranse på Nordvesthavnsvej og på Banken. Senere gudstjeneste i Sct. marie kirke. Efterfølgende kaffe med en fantastisk fin underholdning til...SMUK og Green Forrest pipers samt en yderst interessant tale ved forh. Generalkonsul Henrik Hansen, Flensborg. En lille bemærkning...ja, flagbæreren ved godt at blazeren gaber lidt, men det er et tegn på at vi lever godt i foreningen. Dog lover flagbæreren at enten skiftes jakken eller endnu bedre så taber han et par kilo eller tre.
27/01-2018
Nytårskoncerten 2018 netop afsluttet. Silken en fornøjelse at deltage. Mange medlemmer fra marineforeningen blev antruffet på Alsion. Vi var nogle, der afsluttede Sundhalle efterfølgende. Mange militærfolk til stede, men det var jo også heromkring 8.brigade holdt til i -64. Man forstår godt, at folk på Sundevedsiden er så selvtilfredse. Det må virkeligt være lækkert st bo der......med udsigt over til Danmarks smukkeste ø! Jeg kan kun opfordre flere til at deltage i nytårskoncerten. SMUK er alle pengene værd.
13/01-2018
De ved altså godt hvad der er guf for ganen, de skønne Havfruer. Det kunne vi smage i dag hvor gode rester blev serveret af Banjemesteren Leif. Et godt initiativ for at undgå madspild. Tak for gode timer på en kold lørdag i januar
ThomasWag
05/12-2017
Hello. And Bye.
B.s.møller
22/11-2017
Desværre blev Sønderborg Marineforening ikke repræsenteret i det nye byråd, men det skyldtes måske nok at vi ikke fik opstillede! Vores program :billigere øl, prisreduktion på ringriderpølser samt udfasning af citronvand samt ret til at flage med splitflag ellers er godtnok. Håber at de indvalgte vil repræsentere os og tilgode se os, som de rare pensionister vi er. Ps: vidste I forøvrigt, at den hellige jomfru i sin tid ønskede at lade Jesus føde på Als? Det kunne ikke lade sig gøre, idet man ikke kunne finde 3 vise mænd!
01/11-2017
Fra vinderen af hovedgevinsten ved årets sidste Banko skal der lyde en stor tak for den flotte præmie og alle de andre gevinster. Alle kunne høre opråberens militæriske klare stemme og alle kunne lide Lilians valg af gevinster, jo, det var en rigtig god aften blandt gode venner
Larsen
26/10-2017
We are receiving some requests here in the guestbook, but unfortunately we can not read the text and need to delete them - unfortunately.
[ 1-10 ] 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 >>