:
CAPTCHA Image
Bjarne Skjold Møller
09/01-2017
Forslag til årets tur(e): Laboe med u-båd og med sejltur på fjorden, Hamburg med bl.a havnerundfart og besøg på relevant museeumsskib i havnen, og sidst, men ikke mindst ,et besøg på Langelandsfortet. Og iøvrigt tak til bestyrelsen for alt deres arbejde til glæde for medlemskredsen.
07/01-2017
6/1 017 Tak John for en mægtig god Kringle
MaryMJ
15/12-2016
Hello! My name is MaryMarkova, our compane need to advertise on your website. What is your prices? Thank you. Best regards, Mary.
Knud Erik Mørch
04/12-2016
Jeg vil hermed takke bestyrelsen m.fl. for de initiativer og arbejde, de lægger i diverse arrangementer, som altid gennemføres med orden og stil. Jeg tager hatten af for de mennesker, som lægger et arbejde i at gøre noget, for at vi andre kan få en god oplevelse. Venlig hilsen, Knud Mørch
03/12-2016
Stor tak til Leif,Jørgen og John for en dejlig julefrokost med lækker mad og en fantastisk god stemning. Hilsen fra Poul Erik
Bjarne Skjold Møller
30/11-2016
Så har marineforeningen investeret i en ny støvsuger. Hurra. Den har en så omfattende en brugerinstruktion/brugerkrav at vi herefter må erkende, at den ikke kan "føres" af et mandligt medlem af foreningen, idet hankønnet vel ikke kan opfylde alle disse krav. Så havfruer...pligten kalder!
Henrik Kristensen
19/11-2016
Jeg har nu indsendt indmeldelsesblanket til hovedkontoret og er spændt på, om det er ok. Jeg har skrevet i ansøgningen, at det er Kurt Høyer, der har anbefalet mit medlemskab, hvilket skulle være en god anbefaling. Jeg ser frem til at blive medlem. Kalenderen er lidt besat, så det er ikke sikkert, jeg når at se ind i foreningen inden jul - og jeg ønsker derfor alle medlemmer en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Mange hilsener sender Henrik
09/11-2016
Da marineforeningen er en lovlydig forening, der eksempelvis aldrig ville krænke naturbeskyttelsesloven og eksempelvis hente sten i læssevis på en offentlig strand, har man selvfølgelig anvendt retspraksis fra Jyske lov, der tillader at opsamle...."det der kan ligge i en mands hat....på stranden!!! At medlemmerne så har nogle store hatte er en anden sag!! Iøvrigt atter et flot stykke arbejde til vores fælles glæde.
T.V. Klausen
26/10-2016
Jeg kan oplyse at den i forbindelse med filmaftenen viste torpedobåd af Glenten-klassen rent faktisk er P 558 Musvaagen. Venlig hilsen T.V.Klausen
Poul-Arne Hvid Callesen
29/09-2016
Normalt så skriver man jo i gæstebogen når man har gæstet et sted, men jeg skriver i stedet fordi jeg har lyst til at gæste Marineforeningen i Sønderborg. Jeg har faktisk været medlem hos jer i et lille års tid, men min bopæl i Esbjerg samt forskellige uheldige omstændigheder har afholdt mig fra at besøge jer tidligere. Men nu skulle det være ganske vist, jeg kigger ind lørdag d. 8. oktober og glæder mig til at hilse på jer.
<< 1-10 11-20 [ 21-30 ] 31-40 41-50 51-60 >>