Har du indlæg til hjemmesiden, så kontakt formanden
 
Har du indlæg til hjemmesiden kan disse sendes til webmasteren, formanden, eller et andet bestyrelsesmedlem, som vil sørge for, at det kommer på siden.

GÆSTEBOG

Skriv besked...
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
13/07-2022
Så blev en foreningshus til Tall ship i Esbjerg gennemført. Traditionen tro, fristes man til at sige, så blev det en succes. En gå tur på havnen og beskue de smukke skibe, en fantastisk lækker frokostmenu hos Esbjerg marineforening og så igen ud til kysten ved de 4 mænd, der kigger ud over havet. Her så vi afsejlingen. Igen et smukt syn. Så kursen hjemover og et par timer var en dejlig dag slut….ihvertfald i foreningsregi. Man kunne så nå at se Tour de France på TV.
B.s.Møller | B.s.moeller@mail.dk
29/05-2022
I 1807 blev pres flåde ranet af de britiske banditter, hvilket betød, at Admiralitetet afgav en bestilling på alt det egetræstømmer, som skovvæsnet kunne fremskaffe. Årene gik i det offentlige system, men pludselig siger den udokumenterede historie, at en tilsyneladende humoristisk skovmand en dag for få år siden ringede til Søværnet og meddelte, at det i sin tid bestilte egetræ nu lå klar til afhentning. Tja, det er jo nok ikke egetræ flåden efterstræber i dag!
B.S.Møller | B.s.moeller@mail.dk
02/02-2022
Kære venner. Om kort tid skal vi til vores årlige generalforsamling. Her skal der tales om hvordan en evt udvidelse af marineforeningen kan foregå. Husk st Søværnet ikke tager mange værnepligtige ind, husk at fiskeriflåden skrumper, husk at handelsflåden i dag hovedsageligt bemandes af asiatere…og det er lidt langt fra Philippinerne og til Verdens Ende i Sønderborg, så dem ser vi heller ikke hos os! Overvej grundigt hvordan vi griber sagen an, så foreningen ikke langsomt dør ud. Det såkaldte grå guld er jo det, som repræsenterer foreningen i dag. Tag venligst stilling til hvad og hvordan vi skal agere, så vi kan få det afklaret til generalforsamlingen. Vi bliver også færre og færre til de praktiske opgaver såsom banjemestervagter, reparationer af bygning osv.
Bodil Krongaard Hansen | bodilkrongaardhansen@godmail.dk
20/11-2021
En hyggelig formiddag, med en kop kaffe, en sildemad og en dram, på en råkold novemberdag. En rigtig god stemning, i gode venners lag. Ser frem til fødselsdagsmiddagen i morgen, hvor der er en rigtig god tilslutning.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
26/10-2021
Langt om længe blev terrassens tag skiftet, takket være en donation fra Sydbank. Vi var i begyndelsen 6 mand og lidt senere 5 i gang med arbejdet. Det var nærmest en offentlig tilgang til det. Vi var lige ved ikke at have arbejde nok til alle. Det eren hyggelig affære, at gå rundt med nogle gode venner og få lavet et stykke arbejde til glæde for alle medlemmer. Lidt fourage samt noget at skylle ned med, så gik det. Vi mangler et brændt og nogle skruer, så det færdiggøres på torsdag. Så får vi se om fremtiden giver os økonomisk mulighed for at gøre yderligere ved huset,- måske nyt gulv eller andre gode nyttige ting. Rengøring og oprydning i huset og redskabsrummet har allerede forbedret brugen af huset.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
21/08-2021
Er i øjeblikket ved at læse e-bogen Flåden, skrevet af Jacob Seerup og udgivet af Århus universitet. Handler om flåden i 1700 tallet, hvor vi var en næsten verdensmagt og havde skibe sejlende omkring Marokko. Er du interesseret den danske flådes historie anbefales den. Jeg læser den på e-bog downloaded på skærmen og gratis tilgængelig i 30 dage.Fåes også som lydbog.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
15/08-2021
Kære alle. Formanden står ikke alene i denne sag. En sag har altid flere sider. Netop for ikke at hænge folk ud har informationen måske været lidt sparsom. Når vi er i en venskabelig forening må alle medvirke. Ingen over og ingen under. Vi har en opdeling, der klart viser hvem,som påtager sig hvad. Hvem repræsenterer foreningen, hvem har “mandat” til hvad o.s.v. Dette bør følges af alle, ikke mindst i bestyrelsen. Der er måske nogle gode forklaringer på bestyrelsens handlemåde.
M.H | Pmhp@stofanet.dk
14/08-2021
Stor tak til Larsen, han har om nogen gjort et stort stykke arbejde i marineforeningens afdeling Sønderborg, håber der nogen der overtager med samme energi som han har lagt for dagen.
B.S. Møller | B.s.moeller@mail.dk
24/06-2021
Så bliver dagene allerede kortere. Vi har jo netop Overstået Sct. Hans aften. Denne aften blev fejret på behørigvis på Verdens Ende. Ringriderpølser med lækker kartoffelsalat til. Kolde øl hvad der til hører. Et flot bål hvor en stakkels kvinde igen i år måtte lade livet. Alene den ladning krudt, hun havde fået fyldt i rø… hjalp hende mod Bloksbjerg. Der var en del gæster til aftenens arrangement, men plads til flere.
B.s.møller | B.s.moellermail@mail.dk
07/06-2021
Så blev der igen gennemført en frokost, nu med det nye navn Bredal frokost. Og sikken en frokost. Må betegnes som en officersfrokost. I admiralklassen. Synd der ikke var flere med. Der var plads. Tak til Larsen for planlægning, indkøb pyntning osv. og hvis fru Larsen har givet en hånd med, så også tak til hende. Mon vi nogensinde tidlligere har fået 9 retter til en frokost i marineforeningen?
[ 1-10 ] 11-20 >>
 
 
Om gæstebogen
 
Indlæg til gæstebogen skal overholde almindelige regler for god adfærd på nettet.
 
Indlæg må gerne bidrage til, at øge informationsniveauet, fortælle en sjov historie, en anekdote, eller på anden måde medvirke til generel maritim oplysning - samt det gode kammeratskab.  
 
 
 
Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | Sonderborgmarineforening@gmail.com