Læg gerne en hilsen i vores gæstebog :-)
 
Har du ting til websiden kan disse sendes til webmaster eller et bestyrelsesmedlem, som vil sørge for, at det kommer på siden.

Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Edward Quilty
10/04-2019
Hi, my name is Edward Quilty I am from Ireland and living here in Sonderborg, I am a retired Irish Navy Reserve veteran, I was given your organisation to make contact with, would it be possible to meet with you and discuss some possibilities, my email is above and my mobile number is 25442060, hope we can meet and have a chat. Thankfully Edward Quilty.
Bjarne Skjold Møller
03/04-2019
Der må være tale om den sjældne pelsklædte peruvianske pungrotte, som har sneget sig ind på Marineforeningens enemærker. Da den er fredet må vi vel snarest tildække/fjerne fotos. Indlæg skrevet ikke den 1. April men den 3. April, hvilket vel ikkegør det mindre troværdigt.
Bjarne S. Møller
20/02-2019
Vi er som bekendt en marineforening og vi har som bekendt et pissoir. Derfor følgende anekdote: nu afdøde marineminister og premierminister Winston S. Churchill befandt sig på Underhusets pissoir, da han over skuldrene bemærkede Labourpartiets leder, Attlee, træde ind. Churchille rykkede lidt, hvortil Attlee sagde: nå, man rykker sig nok lidt i dag. Churchill svarde, at hvergang en socialist så noget stort, så nationaliserede han det!...måske godt vi kunhar et pissoir for enkeltmand!
Bjarne Skjold Møller
28/01-2019
....er du blandt de 16? Spørges på hjemmesiden af web redaktøren. Selvfølgelig lyder svaret fra mig. Spændende tur, hvilket alle vores ture har været, og faktisk også en rimelig billig tur for dem som eventuelt har bly i tegnebogen! Få jer nu skrevet på. Det vil kun bevirke at arrangørerne fremover fortsætter med at arbejde med deres kendte entusiasme. Om vi får set Æreskøbing kirke i samme ombæring ved jeg ikke, men en berømt maler fra øen, Carl Rasmussen, skullemLe et maleri til alteret i kirken. Han malede nadveren. Hertil skulle han anvende nogæe modeller og Ærø er kun en lille ø. Han benyttede så kroværten til at forestille Jesus og de elleve discible måtte han finde blandt kroens vanlige gæster. Så i mange år kunne man i kirken genkende byens drukmåse. Værten alias Jesus havde dog fra naturens side så grove hænder, at de ikke kunne bruges. Hvad gør man så? Beder apotekerens kønne datter om at lægge hænder til for maleren! Carl Rasmussen omkom i øvrigt under tilbagrejse fra Grønland, hvor han havde været et stykke tid. Vejret og søen var godt og roligt, så mange formodede at han begik selvmord ved at hoppe i baljen! Håber vi får lejlighed til at konfronteres med byens drukmåse for mere end. Hundrede år siden! Min beretning har jeg fundet i bigen Vi, de druknede og Den store rejse. Begge af Carsten Jensen.
Poul Erik Kragh
06/01-2019
Stor tak til dem der i "Kabys og på Dæk" har gjort dagene hvor vi mødtes i "Stuen"til gode minderige dage i året 2018
Jan Marcussen
31/12-2018
Bjarne, du siger bare til ! Jeg stiller gerne op! Jeg ønsker aller medlemmer et rigtig godt Nytår!
Bjarne Skjold Møller
30/12-2018
En formand på hjemmesiden iført en gendarmuniform, som vist intet har med marinen at gøre. Næ, må vi så se ham i badebukser, badering og evt. muffer på armene! Godt Nytår og tak for mange hyggelige stunder.
Bjarne Skjold Møller
01/10-2018
Se se, Eigil på hjemmesiden..... Rollatoren væk, bølger i håret, god farve i ansigtet. Kan vi ikke få at vide hvem den mørklødede skønhed er? Ellers lader vi sladderen rulle. Normalt sladrer vi jo ikke om hvad der er passeret rundt omkring i fædrelandet.
Bjarne Skjold Møller
01/10-2018
Ja, så er jeg her igen.Undskyld, men det er en kort bemærkning til dem, der var med på Martha 29. September. Min lillesøste var engang samme sted sammen med en flok HKere.Her fortalte den syngende og fortællende vært, Launi, hvorfor han havde fået dette ret ukendte navn. Jo, da jeg blev født syntes min far, at jeg var så grim, at han straks udbrød: Vi må “vi må laue ‘n igen”. Om der blev lavet een igen melder historien ikke noget om! Så grim var han sgu da ikke!
Bjarne Skjold Møller
30/09-2018
Marineforeningen gjorde det igen, nemlig lavede en god udflugt. Denne gang til Svendborg, hvor vi bordede det gode skib ms Martha alias ms Aslaug Torm. Her blev indtaget en god menu og værten underholdt festligt med omvisning, anekdoter ect Herefter en kort spadsertur til Svendborg marineforening, hvor man skulle træde varsomt.Ellers blev man væk i det store hus! Flot forening og venlig betjening. Alt i alt en fin tur fra Als til Fyn.
[ 1-10 ] 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 >>
Gæstebogen
 
Records that appear on the page will be deleted immediately. This guestbook is intended for guests who are looking for the association and not for advertisements
 
 
 
Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | info@soenderborgmarineforening.dk