Læg gerne en hilsen i vores gæstebog
 
Har du iøvrigt indlæg til websiden kan disse sendes til webmasteren eller et bestyrelsesmedlem, som vil sørge for, at det kommer på siden.

Gæstebog

Skriv besked...
Bodil Krongaard Hansen | bodilkrongaardhansen@godmail.dk
20/11-2021
En hyggelig formiddag, med en kop kaffe, en sildemad og en dram, på en råkold novemberdag. En rigtig god stemning, i gode venners lag. Ser frem til fødselsdagsmiddagen i morgen, hvor der er en rigtig god tilslutning.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
26/10-2021
Langt om længe blev terrassens tag skiftet, takket være en donation fra Sydbank. Vi var i begyndelsen 6 mand og lidt senere 5 i gang med arbejdet. Det var nærmest en offentlig tilgang til det. Vi var lige ved ikke at have arbejde nok til alle. Det eren hyggelig affære, at gå rundt med nogle gode venner og få lavet et stykke arbejde til glæde for alle medlemmer. Lidt fourage samt noget at skylle ned med, så gik det. Vi mangler et brændt og nogle skruer, så det færdiggøres på torsdag. Så får vi se om fremtiden giver os økonomisk mulighed for at gøre yderligere ved huset,- måske nyt gulv eller andre gode nyttige ting. Rengøring og oprydning i huset og redskabsrummet har allerede forbedret brugen af huset.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
21/08-2021
Er i øjeblikket ved at læse e-bogen Flåden, skrevet af Jacob Seerup og udgivet af Århus universitet. Handler om flåden i 1700 tallet, hvor vi var en næsten verdensmagt og havde skibe sejlende omkring Marokko. Er du interesseret den danske flådes historie anbefales den. Jeg læser den på e-bog downloaded på skærmen og gratis tilgængelig i 30 dage.Fåes også som lydbog.
B.s.møller | B.s.moeller@mail.dk
15/08-2021
Kære alle. Formanden står ikke alene i denne sag. En sag har altid flere sider. Netop for ikke at hænge folk ud har informationen måske været lidt sparsom. Når vi er i en venskabelig forening må alle medvirke. Ingen over og ingen under. Vi har en opdeling, der klart viser hvem,som påtager sig hvad. Hvem repræsenterer foreningen, hvem har “mandat” til hvad o.s.v. Dette bør følges af alle, ikke mindst i bestyrelsen. Der er måske nogle gode forklaringer på bestyrelsens handlemåde.
M.H | Pmhp@stofanet.dk
14/08-2021
Nu er det ikke første gang at den nye formand skifter bestyelsensmedlemmer ud som det passer ham . Vi medlemmer har krav på et svar .
M.H | Pmhp@stofanet.dk
14/08-2021
Stor tak til Larsen, han har om nogen gjort et stort stykke arbejde i marineforeningens afdeling Sønderborg, håber der nogen der overtager med samme energi som han har lagt for dagen.
B.S. Møller | B.s.moeller@mail.dk
24/06-2021
Så bliver dagene allerede kortere. Vi har jo netop Overstået Sct. Hans aften. Denne aften blev fejret på behørigvis på Verdens Ende. Ringriderpølser med lækker kartoffelsalat til. Kolde øl hvad der til hører. Et flot bål hvor en stakkels kvinde igen i år måtte lade livet. Alene den ladning krudt, hun havde fået fyldt i rø… hjalp hende mod Bloksbjerg. Der var en del gæster til aftenens arrangement, men plads til flere.
B.s.møller | B.s.moellermail@mail.dk
07/06-2021
Så blev der igen gennemført en frokost, nu med det nye navn Bredal frokost. Og sikken en frokost. Må betegnes som en officersfrokost. I admiralklassen. Synd der ikke var flere med. Der var plads. Tak til Larsen for planlægning, indkøb pyntning osv. og hvis fru Larsen har givet en hånd med, så også tak til hende. Mon vi nogensinde tidlligere har fået 9 retter til en frokost i marineforeningen?
Poul Erik Kragh | 1poulek@gmail.com
23/05-2021
22 glade og morgenfriske mennesker var mødt op i " Stuen" til det helt store traktement af et Pinsemorgenbord lavet af Bodil og Jørn Kjøllset Tusind tak til jer to for den gode oplevelse I gav os
M.H | Pmhp@stofanet.dk
01/04-2021
Nej nu må dette vanvid da høre op. Og så på en 1 April.🤔🤔&[...]
[ 1-10 ] 11-20 >>
Gæstebogen
 
Indlæg til gæstebogen skal overholde almindelige regler for god adfærd på nettet.
 
Indlæg må gerne bidrage til, at øge informationsniveauet, fortælle en sjov historie, en anekdote - eller på anden måde medvirke til generel maritim oplysning og det gode kammeratskab.  
 
 
 
Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | Sonderborgmarineforening@gmail.com