MarvinWef
07/04-2020
Starve.io - how long can you survive? Starve.io is a multiplayer .io game about survival. You call to open to the cold and yen crave by crafting diverse items. Start nearby hitting trees to accumulate wood, then make a awkward pickaxe to gather stones. Gather enough wood and stones to be able to build a campfire to curb cold in the night. Don't thoughts to get berries or hunting animals to satiate your hunger. Be aware of other inimical players that muscle finish off you! Look at the map to recall the tracking down of the resources. Can you subject to the peevish cold evensong and any other threats? Proper destiny in this new .io gamble! The plan has innumerable similarities to Minecraft and uses many nearly the same sport mechanisms. The crafting possibilities are non-stop - try prohibited several combinations of materials to keep company with what items can be made. Make odd tools so that complex processes such as mining can be undertaken. Aside from crafting, congress eatables is important. Players can flower victuals such as wheat and melons and burgeon their own aliment supply. Alternatively, players can investigate primitive animals and kill them such as cows, deer, and sheep. The unseasoned victuals can be cooked using stirred and eaten to well provided health. Unexceptionally use the mini map to look at the sod and descry outstanding spots. Also, be sure to seek shelter during the night. Separate monsters go about a find discernible at cimmerian dark and desire attack players. Without firelight (such as torches), or weapons, players will be defenceless. Bear in mind that if a musician dies, they intent lose all of their maturation, materials, and items and be struck by to start again! Be watchful in this unsafe world and do what you can to survive.
Fusanak
07/04-2020
Hello soenderborgmarineforening.dk buy xanax bar xanax and alcoholxanax overdose
B.s.møller
01/04-2020
Fantastisk kreativt! Disse kedelige grålige huse, kan vel nok shines flot op, når de rigtige fotoshop entusiaster får frit løb denne 1. April morgen.
B.S.Møller
23/03-2020
Da vi i foreningen har og formentlig får medlemmer med mere tilknytning til hær end flåde tillader jeg mig at citere fra en mærkat, som vor formand benytter på sin udmærkede Christian den 4. Mavebitter. Her står: Næst efter Gud den almægtiges nådige forsyn hviler Kongerigets velfærd, sikkerhed og styrke på flåden. (Rigsråd Anders Steensen Bille) Sådan, så er det sagt.....af een som aftjente værnepligten i flyvevåbnet.
B.S.Møller
17/03-2020
Det var lidt af en akademisk udredning under nyhederne. Gad vide om det var disse coronaer, som var skyld i at bulkcarrieren Dorthe Mærsk i 1967 fejlnavigerede ud for Japans kyst. Sekstanten var måske smittet lidt. Jeg troede, at navigatørerne blot havde sovet lidt i faget navigation på skolen, da vi lå,og krydsede rundt for at finde æ gaf ind til Wakayamas trygge havn. I dagen der vel andre vira i de elektroniske satellitnavigationsapparater, men det er en helt anden historie. I øvrigt ser jeg frem til igen at kunne optage mødeaktiviteten i marineforeningen.
Kristinasep
16/03-2020
Er der nogen hjemme? :)
belleVep
07/03-2020
Hi :). I am from Netherlands and i don't know how can i disable my signature? Regards :)
16/02-2020
Det var en stor kulinarisk oplevelse de20 gæster oplevede i "Stuen" i dag, en særdeles veltillavet stegt Kylling med tilbehør var også med til at skabe den gode stemning. Stor tak til alle dem som har lagt et stort arbejde til glæde for os som deltog.
30/10-2019
Der var rigtig mange som nød godt af de mange som var heldige vindere af gode gevinster til Bankospillet, der var nemlig også sidegevinster Stor tak til dem som har sørget for gode gevinster og for en hyggelig aften
20/09-2019
I forbindelse med at Jens Jørn Lund fra Sønderborg marinehjemmeværn er død stiller marineforeningen tirsdag den 24. Sep kl 1200 i Christianskirken med flag. Jens var selv fanebærer for marinehjemmeværnet og deltog langt ind i 2019 med dette trods alvorlig sygdom.
[ 1-10 ] 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 91-100 >>