Læg gerne en hilsen i vores gæstebog :-)
 
Har du ting til websiden kan disse sendes til webmaster eller et bestyrelsesmedlem, som vil sørge for, at det kommer på siden.

Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
JacksonMaria
18/09-2018
Hi there! best online pharmacy no prescription excellent internet site.
Bjarne Skjold Møller
30/08-2018
Lidt kommentarer til galleriets fotos fra vor Fanø tur. Igen, igen en fin tur. Fin rundvisning af fmd fra Fanø marineforening, interessant besøg hos “bunkerstosserne” hvor vi fik et meget interessant foredrag om Fanø umder 2.verdenskrig. Absolut et besøg værd. Dernæst et besøg på Fanø bryghus. Så vidt huskes var det også godt!! Lækkert traktement i marineforeningen og tak til Fanø herfor. Synd for dem, der ikke kunne/ville/måtte deltage.
Joshuaonton
19/08-2018
Howdy! overseas prescriptions online good site.
Bjarne Skjold Møller
11/07-2018
Vedr nedenstående henvises selvfølgelig til foto på hjemmesiden.
Bjarne Skjold Møller
11/07-2018
De to alvorlige herrer bærende hvidt topsejl synes at stå i kø for at udvælge en attraktiv plads på Dybbøl kirkegård. Ingenlunde korrekt. Deltog i et nydeligt arrangement ved Dybbøl kirke til ære for general Bulow. Først morgenmåltid, dernæst faneborg på kirkegården, hvor Kongernes konge på smuk vis blev spillet. Ps: de to gentlemen...nå ja, så herrer deltog få dage efter i ringriderfestens herrefrokost. Der var der fuldt bevis for at de var i live og ved godt mod!
EdgarNeupe
03/07-2018
Howdy! Brand Levitra online excellent web site.
EdgarNeupe
02/07-2018
Hello there! vardenafil beneficial site.
Poul Erik Kragh
01/07-2018
På grund af at kun en 1/4 af medlemmerne var tilstede ved den gode Herrefrokost så kunne Laksefrikadellerne blive ekstra store. Det var en sammenkomst på et højt plan, både kulinarisk og kulturelt, alle gik derfra med ro i sindet og velbehag i maven
Bjarne Skjold Møller
01/07-2018
MFs 2. Herrefrokost gennemført som nævnt på forsiden. Igen et herremåltid skyllet ned med køligt tilbehør! Et lotteri gennemført, hvor vinder donorede det vundne beløb til marineforeningen. Særmelding til Henry Kjær.. vi foretog et væddemål, hvor præmien var en flaske snaps! Den glæder jeg mig til at modtage!!...sagt af den heldige vinder. Datoen for det som væddemålet drejede sig om var 29.5.09! Altså for 9år siden. Hvad der skete holder vi dog for os selv.
Bjarne Skjold Møller
23/06-2018
En god tur til Laboe er overstået. Indledt med en fin sejltur på Kielfjorden, hvor der iøvrigt var Kielerwoche. U-båden og Laboe-tårnet besøgt og derpå spisning på rest Admiral Speer, hvor en stegt fladfisk kom til at svømme i rette element, idet den efter placering på en tallerken blev sat på et bord under parasollerne. En styrtregn afslørede at parasollerne ikke var vandtætte!, hvorfor vore tallerkener blev fyldt af vand. Mere eller mindre våde fortsatte vi turen til ubådsmindesmærket på vej ind til Kiel. Vel hjemme sidst på eftermidagen kunne vi gøre status over turen, der blev betegnet som god. Vi var enige om at en ubåd i krigstid ikke kunne være et spændende sted at gøre tjeneste.
<< 1-10 [ 11-20 ] 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 >>
Gæstebogen
 
Records that appear on the page will be deleted immediately. This guestbook is intended for guests who are looking for the association and not for advertisements
 
 
 
Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | info@soenderborgmarineforening.dk