27/01-2018
Nytårskoncerten 2018 netop afsluttet. Silken en fornøjelse at deltage. Mange medlemmer fra marineforeningen blev antruffet på Alsion. Vi var nogle, der afsluttede Sundhalle efterfølgende. Mange militærfolk til stede, men det var jo også heromkring 8.brigade holdt til i -64. Man forstår godt, at folk på Sundevedsiden er så selvtilfredse. Det må virkeligt være lækkert st bo der......med udsigt over til Danmarks smukkeste ø! Jeg kan kun opfordre flere til at deltage i nytårskoncerten. SMUK er alle pengene værd.
13/01-2018
De ved altså godt hvad der er guf for ganen, de skønne Havfruer. Det kunne vi smage i dag hvor gode rester blev serveret af Banjemesteren Leif. Et godt initiativ for at undgå madspild. Tak for gode timer på en kold lørdag i januar
ThomasWag
05/12-2017
Hello. And Bye.
B.s.møller
22/11-2017
Desværre blev Sønderborg Marineforening ikke repræsenteret i det nye byråd, men det skyldtes måske nok at vi ikke fik opstillede! Vores program :billigere øl, prisreduktion på ringriderpølser samt udfasning af citronvand samt ret til at flage med splitflag ellers er godtnok. Håber at de indvalgte vil repræsentere os og tilgode se os, som de rare pensionister vi er. Ps: vidste I forøvrigt, at den hellige jomfru i sin tid ønskede at lade Jesus føde på Als? Det kunne ikke lade sig gøre, idet man ikke kunne finde 3 vise mænd!
01/11-2017
Fra vinderen af hovedgevinsten ved årets sidste Banko skal der lyde en stor tak for den flotte præmie og alle de andre gevinster. Alle kunne høre opråberens militæriske klare stemme og alle kunne lide Lilians valg af gevinster, jo, det var en rigtig god aften blandt gode venner
Larsen
26/10-2017
We are receiving some requests here in the guestbook, but unfortunately we can not read the text and need to delete them - unfortunately.
28/09-2017
Hjerteligt til lykke med fødselsdagen til havfruen, Lillian, der gæst- frit inviterer til brød i marineforeningens nyistandsatte hus. Også tak til samme for hendes store indsats vedrørende forplejning til arbejdsgængene i huset. En fornøjelse at gi' en hånd med, når belønningen er en lækker frokost, kafe m.v
24/09-2017
Så er Aabenraaturen gennemført med en snes folk, desværre med to afbud pga sygdom. Turen gik først til Aabenraa museum. Interessant at se byens søfart gennem tiderne. Dernæst en hyggetur til Aabenraa Marineforening, der dels ligger skønt placeret, dels er bemandet af nogle særdeles hyggelige og gæstfrie mænner. Smørrebrød, snap og øl lød menuen på og det var fint. Godt at det var en tur med kvinder! Hvordan skulle vi ellers få bilerne lovligt med hjem?
BjarneMøller
12/08-2017
Min bemærkning af 6. august var selvfølgelig henledt på de besynderlige indlæg vi så tidligere, og som nu er fjernet og ikke på dit, kære Poul Erik!!
06/08-2017
......man gik nok for tidligt ud af skolen!!!, hvis man skal forstå nedenstående. Det er måske russerne, der prøver at hacke os!
<< 1-10 [ 11-20 ] 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 >>