26/02-2017
Så er admiralforsamlingen det herrens år 2017 overstået. Her mødes mænd, der er mænd og hvor en bøsse noget man bruger til jagt! Alt forløb i god ro og orden. Selve dirigenten afsluttede med at sige:jegvil gerne takke for god ro og orden fra min side?.ja, Tage, vi var også glade for at du udviste god ro og orden! Du ledede i øvrigt mødet fortrinligt. Maden fin og selv snapsene levede op til det lovede!! Men hvidvin passer sig heller ikke til skipper labskovs!
02/02-2017
Søndag den 29. Januar kl. 1300 vatr der traditionen tro kransenedlæggelse i Broballe for at mindes to samtidige flystyrt, hvor alle besætningsmedlemmer blev dræbt. Marineforeningen mødte med flag og to flaggaster samt Larsen, som arrangør. Efter nedlæggelsen var der kaffe og brød samt ikke mindst et kort foredrag vedr flystyrtene. Der blev forevist et sejl fra en dinghy (lille gummiflåde)som flyene havde med. Efterfølgende et lille foredrag af en udefra kommende gæst, som fløj som pilot for hjemmeværnet. Særdeles interessant. En meget spændende dag, hvor der var plads til flere,-også ved kaffebordet.
28/01-2017
Så skete det der ikke måtte ske på Verdens Ende, nærmere betegnet marineforeningen som blev ramt af noget, der kan sidestilles med en katastrofe.Ja, noget som ville have røstet selveste kaptajnen på ms MARTHA, ligesom Grønlandskommandoen ville have lagt sig grædende til køjs. To medlemmer af foreningen nød en lækker frokost i foreningslokalet. På grund af frokostens gode kvalitet mente de, at det var økonomisk forsvarligt at investere i en brændevin til maden. Som sagt, så gjort. To brændevin blev serveret på messegastens sædvanligt høflige måde. De to intetanende gæster kiggede hinanden dybt i øjnene, skålede og indtog, hvad der skulle have været en vederkvægende oplevelse.MEN rædslen stod i øjnene på mændene. "Hvad fanden er det? " spurgte den ene. Den andre svarede, at detmåtte være blomstervand, den anden mente, at det var det flydende indehold af et glas sild. Gåden blev løst. Den altid flinke, men tilsyneladende synshandicappede messegast, havde taget fejl af den gullige flaske indeholdende O.P. Anderson snaps og en ligeledes gullig flaske hvidvin!! Ikke at hvidvin er dårligt, men.....når man venter en kølig snaps, så var oplevelsen dramatisk. Vi nævner kkke navn her, men Schmidt: lad det ikke gentage sig! Så langt strækker vores humoristiske sans sig ikke.
09/01-2017
Forslag til årets tur(e): Laboe med u-båd og med sejltur på fjorden, Hamburg med bl.a havnerundfart og besøg på relevant museeumsskib i havnen, og sidst, men ikke mindst ,et besøg på Langelandsfortet. Og iøvrigt tak til bestyrelsen for alt deres arbejde til glæde for medlemskredsen.
07/01-2017
6/1 017 Tak John for en mægtig god Kringle
MaryMJ
15/12-2016
Hello! My name is MaryMarkova, our compane need to advertise on your website. What is your prices? Thank you. Best regards, Mary.
Knud Erik Mørch
04/12-2016
Jeg vil hermed takke bestyrelsen m.fl. for de initiativer og arbejde, de lægger i diverse arrangementer, som altid gennemføres med orden og stil. Jeg tager hatten af for de mennesker, som lægger et arbejde i at gøre noget, for at vi andre kan få en god oplevelse. Venlig hilsen, Knud Mørch
03/12-2016
Stor tak til Leif,Jørgen og John for en dejlig julefrokost med lækker mad og en fantastisk god stemning. Hilsen fra Poul Erik
30/11-2016
Så har marineforeningen investeret i en ny støvsuger. Hurra. Den har en så omfattende en brugerinstruktion/brugerkrav at vi herefter må erkende, at den ikke kan "føres" af et mandligt medlem af foreningen, idet hankønnet vel ikke kan opfylde alle disse krav. Så havfruer...pligten kalder!
Henrik Kristensen
19/11-2016
Jeg har nu indsendt indmeldelsesblanket til hovedkontoret og er spændt på, om det er ok. Jeg har skrevet i ansøgningen, at det er Kurt Høyer, der har anbefalet mit medlemskab, hvilket skulle være en god anbefaling. Jeg ser frem til at blive medlem. Kalenderen er lidt besat, så det er ikke sikkert, jeg når at se ind i foreningen inden jul - og jeg ønsker derfor alle medlemmer en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Mange hilsener sender Henrik
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 [ 41-50 ] 51-60 61-70 71-80 81-90 >>