09/11-2016
Da marineforeningen er en lovlydig forening, der eksempelvis aldrig ville krænke naturbeskyttelsesloven og eksempelvis hente sten i læssevis på en offentlig strand, har man selvfølgelig anvendt retspraksis fra Jyske lov, der tillader at opsamle...."det der kan ligge i en mands hat....på stranden!!! At medlemmerne så har nogle store hatte er en anden sag!! Iøvrigt atter et flot stykke arbejde til vores fælles glæde.
T.V. Klausen
26/10-2016
Jeg kan oplyse at den i forbindelse med filmaftenen viste torpedobåd af Glenten-klassen rent faktisk er P 558 Musvaagen. Venlig hilsen T.V.Klausen
Poul-Arne Hvid Callesen
29/09-2016
Normalt så skriver man jo i gæstebogen når man har gæstet et sted, men jeg skriver i stedet fordi jeg har lyst til at gæste Marineforeningen i Sønderborg. Jeg har faktisk været medlem hos jer i et lille års tid, men min bopæl i Esbjerg samt forskellige uheldige omstændigheder har afholdt mig fra at besøge jer tidligere. Men nu skulle det være ganske vist, jeg kigger ind lørdag d. 8. oktober og glæder mig til at hilse på jer.
John G. Thomsen
19/09-2016
Halløj! Hermed en lille hilsen med tak for formandens gæstfrihed, ved vores besøg i sommer hvor kabyssen bød på Fish & Chips. God vind til jer ønsker John G. Thomsen, Brøndby Marineforening med familie.
07/09-2016
Turen til Thyborøn gennemført. En lang tur, men også en god tur. Spændende besøg i en gammel og stadig møbleret bunker fra nazitiden. Besøg på et fint museum, hvor man måske nok skulle have splejset til en guide for at få besøget lidt mere overskueligt. I rest Mallemukken blev der serveret et lunt stjerneskud, noget over middel sammenlignet med vores cafeer. Men Thyborøn er jo også en fiskeriby. Tak til arrangørerne for en god tur, tilmed billig.
12/08-2016
Så er der inviteret på langtur, nemlig til Thyborøn, hvor man i år fik oprettet et museum, der fortæller om det største maritime slag i verden med næsten 7000 faldne på et døgn. Startet fordi de krigsførende parter ville ud og kigge nærmere på et civilt handelsskib, nemlig et dansk fragtskib. Dette startede slaget mellem briterne og tyskerne. Dansk deltagelse: en mand, Jørgen Jacobsen, fra Ulkebøl, faldt den 31. Maj. Kig på prisen, fantastisk billigt med 200 kr som indbefatter kaffe m rundstykke, et stjerneskud med en øl og snaps, indgang til museet og bustransport!! Kom igang med tilmelding, så arrangørerne kasse, at det var arbejdet værd.
Larsen
02/08-2016
Svar til John G. Thomsen. Du skal være så hjertelig velkommen i Marinestuen på lørdag hvor der er åbent fra 1000 til 1200. I kan også få lidt at spise på lørdag, da vi serverer Fish and Chips nu på lørdag til kr. 20, pr. person.
John G. Thomsen
01/08-2016
Halløj! Er på ferie i det Sønderjyske fra 5-11/8 og såfremt det er muligt, vil jeg kone og barnebarn besøge jer i marinestuen. Med maritim hilsen John G.
Bjarne Skjold Møller
26/07-2016
EN sjovere eftermiddag i MF end ventet. En snes friske, venlige og meget positive marinegaster fra Dannebroge besøgte os. Den fik kaffe, ringridere og Fuglsang samt en æggesnaps. En samling unge mennesker dronningen godt kunne være bekendt. I morgen, onsdag, går det atter LO's, bl.a. med indvielse af vores træfigur. De fortalte et par sjove hændelser fra skibet og vi kvitterede med et par skipperskrøner. Læser I dette før onsdag den 27 DS så mød op hen på eftermiddagen.Blir en sjov dag.
Bjarne Skjold Møller
30/06-2016
lægning af buketter diverse steder på Kær og omegn for at markere og ære de faldne fra 29.juni 1864. Et smukt initiativ omend lidt vådt. vi var nogle, der vadede ind i våde kornmarker for at lægge en buket på grave, der nok er de fleste ubekendte. Håber der gøres ligeså meget i fremtiden for vores 43 faldne i nutidens krige, hvor de var udsendt. Iøvrigt er vi Tordensskjolds soldater, når vi er langs med flag og buketter. Der er plads til flere deltagere!
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 [ 51-60 ] 61-70 71-80 81-90 >>