Læg gerne en hilsen i vores gæstebog :-)
 
Har du ting til websiden kan disse sendes til webmaster eller et bestyrelsesmedlem, som vil sørge for, at det kommer på siden.

Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
Larsen
16/05-2016
Mojn Rart at se at gæstebogen benyttes, selv om jeg da må indrømme at der er plads til mange flere indlæg. vi er dog i skrivende stund oppe på 24 indlæg. Mange indlæg er fra vores medlemmer her i Sønderborg, hvilket er ganske udmærket. Vores hjemmeside besøges flittigt af gæster fra stort set hele verden, men hvem er de mange fra: Japan, Rusland, Grønland og Brasilien, blot for at nævne nogle enkelte lande. Det kunne være interessant at høre fra disse besøgende.
bjarne møller
24/04-2016
Arbejdet med opsætning af halvvæg ved terrassen udført uden tilskadekomst. 4 mand afsluttede arbejdet med tilsammen 40 fingre i behold. Muligt fordi hr Schmidt holdt sine i lommerne! Krattet også tyndet kraftigt ud. ved samme lejlighed. Tak til alle som tænkte på os, og som var ligeved at møde op og give en hånd!!
bjarne møller
03/04-2016
de sidste mærkelige tegn skulle være diverse smileys. Jeg vidste ikke, at man ikke kunne anvende dem!!
bjarne møller
03/04-2016
Endnu en gang blev vi forkælet med et fint (og billligt) arrangement. Tak til hr og fru Larsen. De to sidstnævnte må vel også kunne bebrejdes, hvis een eller anden i foreningen skulle have svært ved at passe tøjet!! 😜😜&#12855[...]
bjarne møller
08/03-2016
På opslagstavlen hænger et foreløbigt program til Åbent hus på flyvestation Skrydstrup søndag den 19. juni. Det kan i den grad anbefales at besøge stedet. De to andre gange jeg har deltaget har været en kæmpesucces. Flyvevåbnet gør alt for at vise sig fornemt frem, også med gamle og med udenlandske fly. Er man blot lidt forsvarsvenlig er det en pragtfuld dag....og det er vi jo i en marineforening!
bjarne møller
02/03-2016
Smukt at kigge på flagmasten med dannebrog smældende i vinden. Det fik mig til at tænke på en episode på historiecenter Dybbøl Banke, hvor vi er nogle fra medlemdskredsen, der arbejder. Det var en tysk kvinde, der kiggede over på dannebrog, som vajede på flagbastionen. Hunspurgte, hvorfor det ikke var firkantet, men et splitflag. Inden hun fik svaret fortsatte hun selv og sagde:er det på grund af tabet af Slesvig Holstein? I hendes fantasi havde man så klippet en trekant ud!!
bjarne møller
28/02-2016
Fin og hyggelig admiralforsamling, men mon ikke vi skal have indeklimaet i huset undersøgt? jeg synes, at det gjorde lidt ondt i hovedet dagen efter! Ok, hovedet har jo nok heller ikke anden funktion end at hindre regnen i at trænge ned i halsen🙄
Bodil Moeller
11/02-2016
Hermed tak for en hyggelig og veltilrettelagt aften. Rigtigngodt initiativ. Hilsen Sonja Schack Bjarne og Bodil Moeller
HR. og FRU. LARSEN
01/01-2016
Tak for mange dejlige timer og oplevelser i det gamle år. Nu venter et nyt år med nye udfordringer - oplevelser - møder i marinestuen - fester - Filmaften - Nytårskur - og meget mere. GODT NYTÅR TIL ALLE.
T.V.Klausen
30/03-2015
Tak for svaret angående bevæbningen på Peder skram-klassen,- og så endda med illustration på forsiden. Fornemt. Tak
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 [ 61-70 ] 71-80 81-90 >>
Gæstebogen
 
Records that appear on the page will be deleted immediately. This guestbook is intended for guests who are looking for the association and not for advertisements
 
 
 
Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | info@soenderborgmarineforening.dk