Medlem / Havfruerne

Havfruerne

Den værste sult er stillet og bodbomberne har givet sit bidrag til festlighederne, kunne passende være teksten til dette billede

11 Havfruer i mørke

Tekst og foto Bestyrelsesmedlem Peder Jørgensen

Sent på aftenen kl. 22:30 blev det igen mørkt i Marinestuen torsdag 10. januar, og Havfruerne forlod Marinestuen - men vi skal tilbage til kl. 17:00 hvor festlighederne blev indledt.

Den første stund af Havfruernes nytårskur 2019 blev gennemført i fuldstændig mørke, bortset fra et par stearinlys der brændte det bedste de havde lært.

Grunden til at der indledningsvis var mørke skyldtes at et par sikringer var ude af funktion. Det blev dog forholdvis hurtigt afhjulpet af bestyrelsesmedlemmerne Peder Jørgensen og Jørn W. Kiølseth.

Efter at lyset var genoprettet tog festlighederne fart. Champagnen, medbragt af Tina Lystlund og Bodil Kiølseth, kom på bordet ledsaget af chips med dip. Efterfølgende blev aftenens skafning iværksat.

I Kabyssen stod bestyrelsesmedlem Peder Jørgensen og sørgede for det praktiske. Landgangsbrødene kom på bordene der var pyntet til aftenens arrangement. En bordpynt der også omfattede bordbomber.

Bordbomberne blev bragt til sprængning og jublen kendte ingen grænser - selv om den første led af manglende sprængkraft der kun med nød og næppe kunne bringe indholdet ud af røret. Herefter var det tid til sang og historier fremført af henholdsvis Birgit Gjørtler og Ingelise Jørgensen.

Aftenens banjemester, bestyrelsesmedlem Peder Jørgensen, var godt tilfreds med aftenens forløb og kunne senere beskedent melde.

- Aftenen foregik i god ro og orden, siger aftenens banjemester og beretter at bordbomberne krævede en forstærket indsats af stedets støvsuger efter festlighedernes afslutning.

Herunder glimt fra den festlige aften
- hvor også en ny kasserer så dagens lys
- Ingelise Jørgensen bestrider herefter tillidshvervet
  som Havfruernes kasserer.
- formand melder historien intet om.

____________________________________________________________________

Ingelise Jørgensen havde fundet et gammelt brev som hun læste op - et brev der bragte latteren op på uanede højder.
Havfuerne kom godt fra start
... her i det nye år.

Tekst og foto L. Larsen

Selv om alvoren indledte årets nytårskur så blev det en festlig aften i Marinestuen på Verdens Ende i Sønderborg.

Stående mindedes Havfruerne Ebba Langer der efter en sygdomsperiode var gået bort her først i 2018.

Efter 1 minuts stilhed var det formandens beretning efterfulgt af kassererens fremlægning af regnskabet - og så tog festlighederne fart.

Formanden havde overhovedet ikke problemer med at synge igennem..

... der var hatte i alle prisklasser

Klokken blev mange
- inden Havfruerne drog hjem.

Tekst og foto L. Larsen, 10. november 2017

Fødselsdagen blev fejret med maner, i Marinestuen på Verdens Ende 16 her i Sønderborg, og tæt på midnat blev der slukket og lukket. Ja klokken blev 23:56 før de sidste rømmede stuen.

Som det ses herunder så var bordene klar til festlighedernes indledning. John Schmidt sørgede for at rødvin og andesteg kom på bordene, og der blev spist godt forlyder det fra troværdig kilde.

... der var, som øverste billede viser, rødvin nok!

Havfruernes aktivitetsoversigt 2019
______________________________________