Medlemmer / Havfruerne

Lidt om havfruer...
Havfruen kan opfattes som en personifikation af vandets lunefulde natur, det omskiftelige hav, der både giver og tager, som rummer både glæder og farer. Det ukendte hav har hos alle folkeslag bidraget til animismen - den tro, at naturen er besjælet og befolket med gode og onde væsner, oftest i dyreham.

Havfrueskikkelsen har ændret sig gennem århundreder, så man i dag ikke kan trække en sikker linie mellem oldtiden og nutiden. Hun er kendt i hele verden og afbildes som en smuk kvinde, der fra livet og ned er forsynet med en - undertiden tvedelt - fiskehale.

Havfruerne

Havfruernes aktivitetsoversigt 2022

************************************************************************************

Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | Sonderborgmarineforening@gmail.com