HUSK!

- arrangementerne slås op, på skottet, i marinestuen ca. en måned før de gennemføres. De lægges endvidere ind her på hjemmesiden, ligesom der med jævne mellemrum udsendes en nyhedsmail, til de medlemmer der har oplyst deres  mailadresse.

- selve tilmeldingslisten til arrangementerne ligger hos banjemesteren, i kabyssen, også en måned før arrangementet gennemføres. Der kan betales kontant eller med MobilePay nr.: 1230rc. Hvis der betales med MobilePay, skal man huske, at skrive i notatfeltet, hvad man har betalt for.

- man kan betale på lørdage og den første torsdag i måneden, hvor der er normal åbningstid i marinestuen.

AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER

_________________________________________

Aktiviteter og arrangementer i 2. halvår af 2021
(september til december)

Faste aktiviteter

Marinestuen er åben, hver lørdag fra kl. 10.00 - 13. 00 i sommerhalvåret, og  kl. 10.00 - 12.00 i vinterhalvåret.

Desuden er der åbent den 1. torsdag i måneden fra kl. 10.00 - 12.00, for medlemmer, meget gerne med ledsager.

Om lørdagen er der ofte enten ringriderpølser, sild, solæg, pølse eller anden proviant. Om torsdagen serveres der kaffe/the og rundstykker med pålæg, ost og marmelade m.m..

3. december    kl. 18.00     (påklædning 2)
Julefrokost.

14. december    kl. 15.00     (påklædning 1)
Kranselægning v. Bredals mindesten og efterfølgende  juleafslutning med glögg og æbleskiver.

31. december    kl. 10.00     (påklædning 2)
Nytårsparole med champagne og kransekage.

Kommentarer til kommende arrangementerne
___________________________________________

Om kranselægningen ved viceadmiral Peder Jensen Bredals mindesten

Vi samles ved mindestenen, ved marinestuen, kl. 15.00 hvor vi lægger en krans, herefter serverer banjemesteren glögg og æbleskiver indendøre, hvor vi hilser rundt - og ønsker hinanden en rigtig god jul.

Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | pahc96@gmail.com