HUSK!

- arrangementerne slås op, på skottet, i marinestuen ca. en måned før de gennemføres. De lægges endvidere ind her på hjemmesiden, ligesom der med jævne mellemrum udsendes en nyhedsmail, til de medlemmer der har oplyst deres  mailadresse.

- selve tilmeldingslisten til arrangementerne ligger hos banjemesteren, i kabyssen, også en måned før arrangementet gennemføres. Der kan betales kontant eller med MobilePay nr.: 1230rc. Hvis der betales med MobilePay, skal man huske, at skrive i notatfeltet, hvad man har betalt for.

- man kan betale på lørdage og den første torsdag i måneden, hvor der er normal åbningstid i marinestuen.

AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER

_________________________________________

Aktiviteter og arrangementeri 2022

Faste aktiviteter

Marinestuen er åben, hver lørdag fra kl. 10.00 - 13. 00 i sommerhalvåret, og  kl. 10.00 - 12.00 i vinterhalvåret.

Desuden er der åbent den 1. torsdag i måneden fra kl. 10.00 - 12.00, for medlemmer, meget gerne med ledsager.

Om lørdagen er der ofte enten ringriderpølser, sild, solæg, pølse eller anden proviant. Om torsdagen serveres der kaffe/the og rundstykker med pålæg, ost og marmelade m.m..

Arrangementer 1. halvår

Lørdag d. 26. februar kl. 10.00 - Generalforsamling

Tirsdag d. 8. marts kl. 18.00  - Rengørings- og pudseaften

Lørdag d. 26. marts kl. 12.00 - Søndagsskafning med vildsvin

Lørdag d. 16. april kl. 12.00 - Påskefrokost

13. - 15. maj - Sendemandsmøde i Løgstør.

Søndag d. 5. juni kl. 08.30 - Pinsekaffe

Torsdag d. 23. juni kl. 18.00 - Sct. Hans ved Alssund

Kommentarer til kommende arrangementerne

Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | Sonderborgmarineforening@gmail.com