HUSK!

Om arrangementerne:

- arrangementerne slås op, på skottet, i marinestuen ca. en måned før de gennemføres. De lægges endvidere ind her på hjemmesiden, ligesom der med jævne mellemrum udsendes en nyhedsmail, til de medlemmer der har oplyst deres  mailadresse.

Om tilmeldingslisten:

- selve tilmeldingslisten til arrangementerne ligger hos banjemesteren, i kabyssen, også en måned før arrangementet gennemføres.

Om betalingen:

- der kan betales kontant eller med MobilePay på nr.: 1230RC . Hvis der betales med MobilePay, skal man huske, at skrive i notatfeltet, hvad man har betalt for. Se mere om brugen af MobilePay under: Medlemmer > Marinestuens banjemestre.

- man kan betale på lørdage og den første torsdag i måneden, hvor der er normal åbningstid i marinestuen.

AKTIVITETER OG ARRANGEMENTER

_________________________________________

Faste aktiviteter

Marinestuen er åben, hver lørdag fra kl. 10.00 - 13. 00 i sommerhalvåret, og  kl. 10.00 - 12.00 i vinterhalvåret.

Desuden er der åbent den 1. torsdag i måneden fra kl. 10.00 - 12.00, for medlemmer, meget gerne med ledsager.

Om lørdagen er der ofte enten ringriderpølser, sild, tarteletter, frikadeller, spegepølse eller anden proviant.

Om torsdagen serveres der kaffe/the og rundstykker med pålæg, ost og marmelade m.m..

HUSK - i juli måned er der ikke torsdags- og lørdagsåbent i marinestuen, men arrangementer gennemføres.

____________________________________________

Arrangementer 2. halvår

AUGUST:

Tirsdag d. 23. kl. 18.30 - "Operation Rivejern" (udendørs vedligehold).

- deltagere medbringer gerne en rive, en løvrive og en hakke.

SEPTEMBER:

Torsdag d. 22. kl. 19.00 - Ølsmagning og dialogmøde.

- vi indleder ølsmagningen med en snak om foreningens fremtid og en evt. udvidelse af optagelsespotentialet.

OKTOBER:

Søndag d. 9. kl. 12.00 - Søndagsskafning med ål.

- foreningens årlige traditionsrige ålespisning, for medlemmer.

Tirsdag d. 18. kl. 18.00 - Pudse- og rengøringsaften.

NOVEMBER:

Søndag d. 20. kl. 12.00 - Foreningens fødselsdag.

- dagen fejres - traditionen tro - med en solid søndagsskafning med gule ærter, kålpølser og hamburgerryg.

DECEMBER:

Lørdag d. 3. december kl. 18.00 - Årets julefrokost.

Onsdag d. 14. december kl. 15.00 - Kranselægning ved viceadmiral Bredals mindesten.

- efterfølgende  er der juleafslutning med glögg og æbleskiver.

Lørdag d. 31. december kl. 10.00 - Nytårsparole.

- med champagne og kransekage.

Supplerende kommentarer til kommende arrangementer

Sønderborg Marineforening | Verdens Ende 16, 6400 Sønderborg - Danmark | Sonderborgmarineforening@gmail.com