Medlemmer / Marinestuens Banjemestre

Hvad laver en banjemester i Søværnet?

Oprindeligt var det en befalingsmand, af sergent gruppen, som havde tilsynet med banjerne.

Over tid har arbejdet skiftet karakter, og i dag har han/hun f.eks. ansvaret for  personeladministration, økonomiforvaltning og er leder for dæksområdet.

Endvidere er han/hun leder af forvaltningssektionen og har ansvaret for skibskassen og skibsregnskabet.

Som banjemester bistår man i dag også med planlægning og eksekvering af skibets vedligehold og almindelige drift, hvor man ofte er leder for en mindre gruppe af besætning.

Banjemesteren indgår i skibsledelsen.

Som det fremgår, så er der faktisk en del arbejdsmæssige overlap mellem en banjemester i Søværnet og vores egen banjemester.

Marinestuens Banjemestre

Vagtliste for Banjemestre 2021.

Oktober:

Lørdag d. 23.  Bjarne Møller
Lørdag d. 30.  Jørn Kiølseth

November:

Torsdag d. 4.  Bjarne Møller
Lørdag d. 6.   Jan Marcussen
Lørdag d. 13. Peder Jørgensen
Lørdag d. 20. Poul-Arne Callesen
Søndag d. 21. Jørn Kiølseth og Peder Jørgensen
Lørdag d. 27. Jørn Kiølseth

December:

Torsdag d. 2. Erik Hummel Iversen
Fredag d. 3. Jørn Kiølseth
Lørdag d. 4. Jan Marcussen
Lørdag d. 11. Peder Jørgensen
Tirsdag d. 14. Poul-Arne Callesen og Jørn Kiølseth
Fredag d. 31. Bjarne Møller

Lørdagens proviant

Lørdag d. 23. oktober er der sildebord med hjemmelavet karrysild, marinerede- og stegte sild. Prisen er stadig kr. 25,- for hele "set uppet".

Suppleret med en kold dram og en pilsner, så bliver det ikke meget bedre!

Torsdagens proviant

På den 1. torsdag i måneden serveres der kaffe/the, rundstykker med pålæg, ost og marmelade.

Det hele pakket ind i "et godt hold snak". Og denne dag er ledsagere også  meget velkomne.