Nyheder / Nyheder

Ubuden gæst i redskabsrummet
- konstateret her til formiddag

Tekst og foto L. Larsen, 1. april 2019.

Efter den ulige kamp med rottefælden, og hovedet godt i klemme,  måtte den velnærede gæst give op og se sig fanget. Ja, fanget er det rette ord, for den rørte stadig på sig.

Den velnærede gæst havde tilsyneladende kæmpet godt med fælden, idet fælde med indhold befandt sig ca. en meter fra opstillingsstedet. Med hovedet godt i kemme skubbede den stadig med fælden da den blev opdaget.

Efter et velplaceret slag med foreningens mukkert, uden at fælden led overlast, blev der stille i redskabsrummet. Den ubudne gæst har efterføgende endt sit liv i den grønne affaldscontainer.

For god ordens skyld skal nævnes, at omtalte fælde igen er gjort klar hvis en af dens venner skulle komme forbi i løbet af dagen.
_______________________________________________________________________

Ovennævnte Bom-Canister kan benyttes af herrerne i Marinestuen fra lørdag 2. februar 2019.

Bom-Canister indviet i dag

Tekst og foto L. Larsen, lørdag 2. februar 2019.

Et længe næret ønske, blandt medlemmerne i Marineforeningens afdeling 70, er pr. dags dato endeligt opfyldt  - der er nu et Bom-Canister M19 til rådighed ved Herrebordet.

Allerede fra i dag kl. 10:00 var der rift om indholdet - og canisteret måtte flere gange rundt blandt medlemmerne, bænket omkring Herrebordet, inden dækslet igen blev lukket lufttæt.

Bom-Canister M19 vil fremover være til rådighed med fast opstilling i nordenden af Herrebordet. Canisteret vil løbende blive genopfyldt.

Et godt råd !
... brug canisteret med måde.
... spis, men lad fornuften råde.

Ny udsmykning i Marinestuen

Det er nye tider ved Herrebordet - ikke mere røde tern - nej, marineblå tern.

Nyd den nye belægning
- på Herrebordet

Tekst L. Larsen
Foto J.W. Kiølseth

Oplev den nye kulør på Herrebordet når du møder op på lørdag. En nyskabelse gennemført af hr. Kiølseth her til eftermiddag mandag 5/11.

Det var tidligere de røde tern der dominerede, det er det ikke fra i dag og fremefter. De rødternede duge bliver dog bevaret under de rette forhold.

De bliver holdt i reserve - så måske vil de på et senere tidspunkt kunne opleves igen i Marinestuen.
_________________________________________________

NYT VARESORTIMENT
- når du møder op i Marinestuen nu på lørdag 20/10.

Udover hvad du ser på billedet, så vil der være mange forskellige typer kager til kaffen kommende lørdag.

... så mød op og nyd det nye varesortiment.
________________________________________________