Nyheder / Nyheder

Der forventes åbent
i Marinestuen
                 ... lørdag 13. juni 1000 til 1300

Hvor vi naturligvis overholder Corona- bestemmelserne
der er gældende til den tid. Det vil sige at vi holder af-
stand.

Det gør vi på den måde at kun de siddepladser hvor der ligger en Marine-dækserviet må benyttes.

Vi håber på godt vejr den dag, så det også er muligt at sidde udenfor - der kan blive brug for varmt tøj.

Da det er første åbningsdag efter Corona-lukninger gennemfører vi et særarrangement - en 5-krones lørdag.

Læs mere under aktivitesoversigten!
____________________________________________

Reflection in Water
- er nu klar til sommerens komme.

Tekst og foto L. Larsen, 28. april 2020

Værket af Alexey Kanis fra Sankt Petersborg har nu fået en sommerrengøring, med efterfølgende behandling med gylden halmfarvet træolie.

Skulpturen, der stod færdig 25. juni 2016, vedligeholdes med jævne mellemrum. Der opstår ikke skader som sådan, men træ arbejder jo som bekendt.

Der er gennem årene opstået enkelte revner, og dem bliver der naturligvis holdt et vågent øje med.
Den skal jo holde mange år endnu, så vedligeholdelsen fortsætter.

Herretoilet updateret
- Utæt afløb og utæt toldehane afhjulpet.

Tekst og foto L. Larsen, 23. april 2020.

Afløbet havde det ikke for godt, og bundventilen lækkede. Den lidt ukorrekte toldehane lækkede ligeså fra toppen, og er nu udskiftet med en urinalventil som vist på billedet herover.

Selve urinalen trængte til en kraftig afrensning. Megen kalk
havde sat sig på siderne, efter mange toiletbesøg - disse aflejringer er nu en saga blot.

Med monteringen af en original urinalventil er vi nu også udover problemet med at man glemmer at lukke hanen efter udskyldning - det kan simpelthen ikke lade sig gøre - den lukker selv når håndtaget slippes.

Sørine Blåkrogh forlader Marineforeningen

Tekst og foto L. Larsen.

Ja, det forventes at hun farer til himmels tirsdag 23. juni hen under aften.

Nu må vi så se om myndighederne tillader himmelfarten, og gennemførelse af Sankt Hans Aften.

... lad os håbe det lykkes at festligholde denne aften. Sørine er ihvertfald så klar som hun kan blive - og glæder sig.

Gaveregn
- til vores forening

Tekst og foto L. Larsen, 6. april 2020.

Her til formiddag modtog vi op til flere rigtig spændende genstande til Marinestuen.
Alle genstandene, som vist på fotografiet herover, blev skænket foreningen af seniorsergent T.V. Klausen, der i daglig tale går under dæknavnet T.V.
Læg især mærke til at der er et krus fra Hendes Majestæts skib Dannebrog - det er lidt af et klenodie.
T.V. er en af vores flittige gæster her på hjemmesiden, og følger med i hvad der rør sig i foreningen.
Tingene var dog ikke helt gratis, da den glade giver krævede en Black Bird for genstandene - hvilket straks blev udskænket ved seniorsergentens ankomst.
... hr. Klausen så ud til at nyde den udskænkede Black Bird fra bryggeriet Fuglsang i fulde drag, alt imens han præsenterede de enkelte genstande en efter en.