Nyheder / Nyheder

Gaveregn
- til vores forening

Tekst og foto L. Larsen, 6. april 2020.

Her til formiddag modtog vi op til flere rigtig spændende genstande til Marinestuen.
Alle genstandene, som vist på fotografiet herover, blev skænket foreningen af seniorsergent T.V. Klausen, der i daglig tale går under dæknavnet T.V.
Læg især mærke til at der er et krus fra Hendes Majestæts skib Dannebrog - det er lidt af et klenodie.
T.V. er en af vores flittige gæster her på hjemmesiden, og følger med i hvad der rør sig i foreningen.
Tingene var dog ikke helt gratis, da den glade giver krævede en Black Bird for genstandene - hvilket straks blev udskænket ved seniorsergentens ankokmst.
... hr. Klausen så ud til at nyde den udskænkede Black Bird fra bryggeriet Fuglsang i fulde drag, alt imens han præsenterede de enkelte genstande en efter en.
___________________________________________________