Nyheder / Nyheder

Nyheder

Ovennævnte Bom-Canister kan benyttes af herrerne i Marinestuen fra lørdag 2. februar 2019.

Bom-Canister indviet i dag

Tekst og foto L. Larsen, lørdag 2. februar 2019.

Et længe næret ønske, blandt medlemmerne i Marineforeningens afdeling 70, er pr. dags dato endeligt opfyldt  - der er nu et Bom-Canister M19 til rådighed ved Herrebordet.

Allerede fra i dag kl. 10:00 var der rift om indholdet - og canisteret måtte flere gange rundt blandt medlemmerne, bænket omkring Herrebordet, inden dækslet igen blev lukket lufttæt.

Bom-Canister M19 vil fremover være til rådighed med fast opstilling i nordenden af Herrebordet. Canisteret vil løbende blive genopfyldt.

Et godt råd !
... brug canisteret med måde.
... spis, men lad fornuften råde.

Ny udsmykning i Marinestuen

Det er nye tider ved Herrebordet - ikke mere røde tern - nej, marineblå tern.

Nyd den nye belægning
- på Herrebordet

Tekst L. Larsen
Foto J.W. Kiølseth

Oplev den nye kulør på Herrebordet når du møder op på lørdag. En nyskabelse gennemført af hr. Kiølseth her til eftermiddag mandag 5/11.

Det var tidligere de røde tern der dominerede, det er det ikke fra i dag og fremefter. De rødternede duge bliver dog bevaret under de rette forhold.

De bliver holdt i reserve - så måske vil de på et senere tidspunkt kunne opleves igen i Marinestuen.
_________________________________________________

NYT VARESORTIMENT
- når du møder op i Marinestuen nu på lørdag 20/10.

Udover hvad du ser på billedet, så vil der være mange forskellige typer kager til kaffen kommende lørdag.

... så mød op og nyd det nye varesortiment.
________________________________________________