Nyheder / Nyheder

Nye skabe tilgik i dag torsdag
... tre stk. til redskabsrummet.

Tekst L. Larsen, 26. november 2020

Formanden og jeg indførte i dag torsdag tre nye skabe til redskabsrummet. Tre skabe med hver tre rum knapt to meter høje skabe i grå kulør.

Skabene opstilles med det formål at få ordnede forhold til alle de mange genstande vi har liggende i redskabsrummet.

Fra i morgen fredag vil skabene forventelig være på plads i redskabsrummet,

Det gamle skab og den udtjente varmepumpe blev kørt på genbrugspladsen i dag.

Vi fortsætter i morgen 0930 med at rette fliserne i redskabsrummet.

Fornyelse i Marinestuen
Belysning fornyet og håndsprit opsat

Tekst L. Larsen, 23/11 2020

Lysekrone og lanterne sørger nu for belysning i garderoben i Marinestuen.
Der er opsat håndsprit i to udgiver
  • Almindelig håndsprit
  • Håndsprit som gel
Så du kan selv vælge når du ankommer og når du forlader Marinestuen.

Søløven nyrenoveret
Dykkerskibet Y311 HDMS Søløven i tjeneste igen.

Tekst L. Larsen, 23/11 2020

Dykkerskibet har været på værft og er nu så godt som nyt og er i tjeneste på havet.
- Vi har været på værft i Fåborg og fået en overhaling, så nu er vi i gang med uddannelse, siger orlogskaptajn Rønholt og fortsætter.

- Vi er på havet til midt i december, og gennemfører uddannelse af såvel SCUBA som minedykkere, afslutter orlogskaptajnen og beder mig overbringe hans hilsen til alle i Sønderborg Marineforening.
Her sidder den så og varmer stuen op det bedste den har lært.

CU-HZ25VKE er nu operativ
Den gamle havde "aftjent sin værnepligt" og den er nu afløst af en helt ny - monteret i dag..

Tekst L. Larsen, 18/11 2020, 15:18.

Her i dag 1405 fungerede den nye efter grundig kontrol, og hvad der nu hører til den slags efter opsætning af en Panasonic CU-HZ25VKE varmepumpe i en marinestue.

Det hele tog sin begyndelse fra morgenstunden i dag onsdag, hvor vi indledte med kaffe og friske rundstykker, klar til at modtage montøren.

0730 - godt og vel - ankom montøren med det nye udstyr og.alt gammelt udstyr blev afmonteret, og nyt kom op - og det var tiltrængt.

Ikke nok med at den gamle varmepumpe var meget gammel, den var også holdt op med at fungere. og leverede til sidst kun kold luft, hvilket jo ikke er særlig hensigtsmæssigt i den kolde tid som nærmer sig.

Som billedet her med al tydelighed viser, så er der nu styr på varmen i Marinestuen. Det nye udstyr er monteret så det blæser i den modsatte retning i forhold til tidligere,

Varmepumpen er stillet til 17 grader, så den holder stuen fugtfri så alle vores mange genstande ikke lider overlast her i den kolde tid, som jo nærmer sig med hastige skridt. Dage der kun bliver koldere og koldere.
------------------------------------------------------------------------------------------